Overlanden

Overlanden

Overlanden

Naast dat we het fantastisch vinden om de meest indrukwekkendste natuur te zien, zijn we ook enorm enthousiast op de manier waarop. We reizen het liefst naar en door afgelegen plekken, weg van de bewoonde wereld en in de natuur. We mijden campings liever, dan dat we ze opzoeken en willen ook zoveel mogelijk onafhankelijk hierin zijn. Precies zoals Wikipedia het woord ‘overlanden’ definieert; het zelfstandig reizen over land naar afgelegen bestemmingen waar de reis het hoofddoel is. Meestal, maar niet uitsluitend, wordt dit bereikt met gemechaniseerd offroad geschikt vervoer (van fietsen tot vrachtwagens), waarbij kamperen de belangrijkste vorm van accommodatie is, vaak voor langere tijd (maanden tot jaren) en over internationale grenzen heen.

Tijdens het overlanden maak je andere keuzes in je materialen en wat je meeneemt in vergelijking met een standaard camperreis. Ook zijn er allerlei praktische obstakels, zoals het verschepen van je voertuig en verzekering. Hier vindt je dan ook informatie over al deze onderwerpen.

 

 

AAN DEZE WEBSITE WORDT HARD GEWERKT! ZO SNEL MOGELIJK PLAATSEN WE HIER HANDIGE BLOGS OVER ALLES WAT JE WILT WETEN OVER OVERLANDEN.

 

Een lange overlandreis met je gezin - welke off-road camper koop je.
Over ons